Et annerledes håndverkerselskap

Å pusse opp badet handler for de fleste av oss om å sy sammen “tusen” detaljer til en helhet de færreste klarer å forestille seg. En fragmentert bransje som kunden ofte må koordinere selv. Resultatet er som regel at prosjektene tar unødvendig lang tid, og sjelden blir så bra som vi hadde håpet.

Revita ble etablert for å gjøre det mye enklere å pusse opp badet. Vi samarbeider med noen av landets fremste interiørarkitekter for å skape vakre og funksjonelle baderom. Vi benytter produkter av høy kvalitet, og trener jevnlig våre håndverkere slik at oppussingen skal gå så raskt og effektivt som mulig.

Koordinerte og godt trente håndverkerteam

Revita har ansatt alle fagområdene som kreves for å pusse opp badet. Prosjektledere, tømrere, murere, malere, elektrikere og rørleggere jobber sammen i mindre team, og trener jevnlig sammen for å kunne levere nye bad så raskt og effektivt som mulig – uten at det går på bekostning av kvaliteten. Sammen med digitale  planleggingsverktøy og en strømlinjeformet logistikk kan vi garantere en leveringstid uten sidestykke i bransjen.

En grønnere oppussing

Revita er bevisst hvilken belastning et oppussingsprosjekt har på klimaet, og jobber aktivt for å redusere denne til et minimum.

Alle våre håndverkere kjører 100% elektrisk, og vi jobber kontinuerlig for å effektivisere egen logistikk slik at vi kan redusere antall kjørte kilometer ytterligere.

I samarbeid med iSekk får alle våre ansatte trening i å sortere avfall på en trygg og bærekraftig måte. Sorteringsgraden overvåkes nøye på alle våre prosjekter.

Kontakt oss

For generelle henvendelser, kontakt kundeservice@revita.no.

Emil Eike
Daglig leder

emil@revita.no
916 52 106

Henrik Printz Aamlid
Produkt og teknologi

henrik@revita.no
996 17 632

Kim Erik Nielsen
Prosjektleder

kim.erik@revita.no
977 45 337

KONTAKT OSS

Hva vil mitt bad koste?

Estimert pris: 265 000,- ink. mva
Prisen inkluderer alt
av materialer og arbeid
- fra riving til ferdig bad. Les mer