GDPR, personvern og bruk av informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Revita samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Revita er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Erklæringen oppdateres fortløpende.

 

Når samler Revita inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss i forbindelse med at du har bestilt befaring eller meldt deg på nyhetsbrev.

 

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til post@revita.no, eller ved å kontakte vårt personvernombud. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

  • Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
  • Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.
  • Du kan be oss slette opplysninger om deg selv.
  • Du kan be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.
  • Du kan be oss overføre opplysninger om deg til annen behandlingsansvarlig.
  • Du kan klage over vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet, men vi håper naturligvis at du vil si ifra direkte til oss dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven.
 

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Webanalyse

Når du besøker revita.no bruker vi Google Analytics, Xaxis og M-insight for å analysere din bruk av nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester, herunder nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Nyhetsbrev

Revita sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet benyttes hovedsakelig til å informere deg når vi lanserer nye produkter og tjenester. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva du ønsker informasjon om.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Revita bruker MailChimp til å sende ut nyhetsbrevet, og det er også MailChimp som drifter databasen der e-postadressene lagres.

Befaring

Når du bestiller befaring på revita.no registrerer vi navn, adresse, e-post og telefonnummer. Revita benytter Bookly til å registrere avtaler. På befaring registrerer vi ytterligere informasjon og bilder av badet i Wrike, som er vårt prosjektverktøy.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Revita bruker informasjonskapsler for kunne forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Revita benytter MindShare til å behandle disse opplysningene, regulert gjennom en databehandleravtale. Du kan lese mer om de ulike informasjonskapslene vi benytter lenger ned.

Lagring av opplysninger og behandling av opplysninger fra cookies er ikke tillatt med mindre brukeren av nettsiden både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Dette gjøres i brukerens nettleser.

Følgende informasjonskapsler brukes på revita.no:

  • M-insight (målgruppe og innsikt)
  • Xaxis retargeting (re-targeting)
  • Adform (bestill befaring, klikk)
  • Adform (registrert befaring, sidevisning)
  • Google Analytics (universell webanalyse)
  • Xaxis (bestill befaring, klikk)
  • Xaxis (registrert befaring, sidevisning)
 
 

KONTAKT OSS

Hva vil mitt bad koste?

Estimert pris: 265 000,- ink. mva
Prisen inkluderer alt
av materialer og arbeid
- fra riving til ferdig bad. Les mer