Bekymringsløs oppussing

Revita ble etablert for å gjøre det mye enklere å pusse opp badet. For at du skal slippe å ta stilling til alle detaljene som inngår i et bad har vi, i samarbeid med Ramsøskar Interiørarkitekter, utviklet ulike stiler som vi tilpasser ditt unike baderom. Det gjør også at vi har full kontroll på hele prosessen, og kan garantere at badet står klart 2 uker etter avtalt oppstartstidspunkt.

1. Bestill befaring

Revita kommer alltid på en uforpliktende befaring før vi sender tilbud, slik at vi kan bli kjent med dine behov, og se på mulighetene på badet. Du velger selv et tidspunkt som passer.

2. Befaring

På befaringen gjør vi en grundig vurdering av badet, blir enige om hvilken stil dere ønsker og diskuterer løsningsforslag basert på deres ønsker og behov. Vi tar også nøyaktige mål av badet og noterer annen relevant informasjon som gjør at teamet kan forberede seg best mulig innen oppstart.

3. Tilbud

Etter befaringen sender vi et tilbud som illustrerer hvordan ditt unike bad vil bli seende ut, inkl. plantegninger, produkter og en beskrivelse av arbeidet som skal utføres – alltid til fast pris. Prisen inkluderer alt av produkter, materialer og arbeid – fra riving til ferdig bad.

4. Oppussing

Alle våre håndverkere er godt forberedt og koordinert før oppstart slik at prosessen går så raskt og effektivt som mulig. Materialer og produkter blir levert direkte til teamet, slik at du ikke trenger å tenke på noe underveis i prosessen. Badet er ferdig 2 uker etter avtalt oppstartstidspunkt – garantert.

5. Overlevering

Før overlevering vasker vår partner CityMaid badet, før vi sammen går over og kontrollerer at arbeidet er utført i henhold til avtalen. En sluttrapport med all lovpålagt dokumentasjon sendes innen en uke etter overlevering.

Ofte stilte spørsmål og svar

Med god planlegging, tett integrasjon med alle underleverandører og ikke minst effektive digitale verktøy.

Vi forsøker alltid å finne de beste løsningene for våre kunder, og har et bredt utvalg produkter for å kunne tilpasse de ulike stilene til ditt unike bad.

For å kunne garantere rask levering og montering har vi standardisert deler av sortimentet, men har allikevel et bredt utvalg produkter for å kunne tilpasse stilene til ditt unike bad.

Alle våre bad har 10 års tetthetsgaranti. Vi dokumenterer arbeidet underveis, og overleverer en sluttrapport med all lovpålagt dokumentasjon etter at badet er ferdig.

På befaringen blir vi enige om ønsket oppstart, og bekrefter tidspunktet før signering. For øyeblikket har vi kapasitet til å starte på badet ditt om 4 uker.

Prisen inkluderer ALT av produkter, materialer og arbeid – fra riving til ferdig bad.

Foreløpig er vi kun til stede i Oslo og omegn, men planlegger å utvide til flere norske byer.

Kontakt oss

For generelle henvendelser, kontakt kundeservice@revita.no.

Emil Eike
Daglig leder

emil@revita.no
916 52 106

Henrik Printz Aamlid
Produkt og teknologi

henrik@revita.no
996 17 632

Kim Erik Nielsen
Prosjektleder

kim.erik@revita.no
977 45 337

KONTAKT OSS

Hva vil mitt bad koste?

Estimert pris: 265 000,- ink. mva
Prisen inkluderer alt
av materialer og arbeid
- fra riving til ferdig bad. Les mer