Lun Betong

Lun Betong kombinerer store og små fliser med vegger malt i Jotuns “Blek sand”. Sammen med møblene i sort eik gir det et tøft, men lunt uttrykk. Et bad som gir deg den nødvendige pausen vi alle trenger i en hektisk hverdag.

Møbler i sort eik

Møblene fra VikingBad har høy kvalitet, og mye lagringsplass. Utførelsen i sort eik gir rommet en sofistikert maskulinitet.

Fliser og malte flater

Kombinasjonen av grå fliser og malte flater gir badet sin lune karakter, samtidig som det er enkelt å oppdatere badet over tid,

Mørke detaljer

Blandebatterier og tilbehør leveres i sort matt eller sort krom utførelse. Håndklær fra Lexington henger klare til bruk.

Hvordan fungerer det?

Basert på en gratis befaring sender vi deg et tilbud som illustrerer hvordan ditt unike bad vil bli seende ut, inkl. plantegninger, produkter og en beskrivelse av arbeidet som skal utføres.

Vi har fast pris på alle våre prosjekter slik at du som kunde skal slippe å bekymre deg for skjulte kostnader. Prisen inkluderer ALT som inngår i oppussingen – fra riving til ferdig bad.

Revita garanterer at badet står klart 2 uker etter avtalt oppstartstidspunkt.

Hva koster et bad fra Revita?

Revita tilbyr fast pris på alle prosjekter slik at du som kunde skal slippe å bekymre deg for skjulte kostnader. Våre priser inkluderer ALT som inngår i oppussingen – fra riving til ferdig bad.

Vil du vite mer om stilen "Betong"?

Legg igjen e-posten din, så tar vi kontakt.

KONTAKT OSS

Hva vil mitt bad koste?

Estimert pris: 265 000,- ink. mva
Prisen inkluderer alt
av materialer og arbeid
- fra riving til ferdig bad. Les mer